Alles in één pakket

Alles in één pakket

Website laten maken bij webtheme.be

WEBSITE LATEN MAKEN MET ONS ALL-IN PAKKET €999

Website laten maken? Bij Webtheme.be kan je een goedkope en professionele website laten maken voor maar €999.

Waarmee willen we ons onderscheiden met andere webdesigners?

Eerst en vooral maken wij heel mooie en moderne websites aan de hand van vaste templates. Dat drukt alvast de prijs.
Wij hechten trouwens heel veel belang aan service en support. Na het opleveren van de site stopt onze service zeker nog niet. Je kan nog steeds kosteloos bij ons terecht met al uw vragen. Wij begrijpen alvast dat het niet altijd evident is een website aan te passen. Wij helpen je daarom graag om eventuele problemen verder op te lossen.

Vaste prijs. Bij ons geen onverwachte prijsaanpassingen.
Uw domeinnaam en hosting voor het eerste jaar is inclusief.

Bekijk hieronder alvast wat nog in de prijs inbegrepen is.

6 UITGEWERKTE PAGINA'S

We zorgen ervoor dat de volledige website de uitstraling krijgt van uw huisstijl. Hiervoor werken wij voor u zes pagina’s uit. Waaronder al zeker een home pagina en contact pagina.

HOMEPAGE SLIDER

Bij de thema’s die wij voorzien is er steeds een slider voorzien op de homepagina. Deze werken wij voor u uit met drie verschillende slides.

GEVONDEN WORDEN

Wij zorgen voor al het nodige zodat u gemakkelijk gevonden kan worden op het internet. Wij melden u hiervoor aan bij Google en en voorzien in de nodige SEO (Search Engine Optimization).

Uw website is beveiligd

Beveiliging van professionele websites wordt een belangrijk aspect van webdevelopment in de toekomst. Wij zorgen alvast voor een veilige configuratie van uw website.

MAAK ZELF PAGINA'S AAN

en bespaar op uw budget.

Nee, u bent niet voortdurend afhankelijk van ons om uw website aan te passen of uit te breiden. Onze websites worden namelijk gemaakt in WordPress en zijn hierdoor zeer eenvoudig en zelfstandig aan te passen.

Breidt uw website zelf uit

Uw bedrijf groeit en u wilt extra functionaliteit toevoegen? Geen probleem. Onze websites zijn gemakkelijk verder ui te breiden.